Veel gestelde vragen

Kijkt u ook eens bij onze veel gestelde vragen: wellicht staat er een antwoord bij wat u zoekt. Vult u zo volledig en duidelijk het formulier in zodat we er adequaat op kunnen reageren.
Doorgaans reageren we vliegensvlug en we streven ernaar om zo snel mogelijk met u in contact te komen.

Reparaties


Garantievoorwaarden op reparaties.

Standaard heeft u op al onze reparaties een garantie van 2 weken tot 6 maanden. Het ligt een beetje aan de soort reparatie. We kunnen in overleg en aan de aard van de reparatie samen tot andere voorwaarden komen. Dit wordt samen met u duidelijk besproken. Er wordt GEEN garantie gegeven op breekbare onderdelen zoals bijvoorbeeld een scherm van een telefoon.

Goedkope vervangende onderdelen voor Mac of PC.

Wanneer er een defect onderdeel vervangen dient te worden aan uw computer, dan kunt u dat desgewenst zelf kopen bij een van onze computer bedrijven met wie wij goede prijs afspraken hebben. U weet dan zeker dat u voor het desbetreffend onderdeel niet teveel betaald. Wij vertellen u welk onderdeel u moet kopen en u geeft het aan ons. Helder en transparant. Natuurlijk kunnen wij dit desgewenst ook voor u doen.

Wij leveren ook complete computers.

Wij bouwen en leveren complete computer systemen voor elke applicatie. Of het nu een extreme game PC moet zijn , een snelle zakelijke computer of een grafische foto-bewerking systeem. Wij bieden totaaloplossingen voor elk budget en voor elke toepassing. Vraag naar de mogelijkheden.

Moet ik voor software installaties of virus removal ook langs komen?

Ja. Wij werken niet aan huis en enkel vanuit onze eigen werkplaats. Daar hebben wij de juiste middelen bij de hand om het zo snel en professioneel mogelijk voor u te realiseren. In enkele gevallen maken wij contact met uw computer op afstand via Teamviewer software.

Kan ik voor reparaties ook per factuur betalen?

Enkel bedrijven met een geldig KVK nummer kunnen per factuur betalen. Particulieren kunnen bij het ophalen van uw reparatie enkel contant of per PIN betalen. Houd u hier alstublieft rekening mee. Projecten op afstand zoals webdesign, onderhoud en marketing projecten worden altijd middels een factuur betaald.

Webdesign


Kunnen jullie ook de webhosting verzorgen of moet ik dat zelf regelen?

Het staat u natuurlijk vrij om dit zelf te regelen. Is dit niet wenselijk, dan doen wij dit graag voor u met onze eigen hosting service. Onze hosting pakketten garanderen een hoge up-time, snelle service en natuurlijk ook belangrijk, een snelle website! Tevens kunnen wij voor u uw domeinnaam claimen, registreren of verhuizen.

Verzorgen jullie ook het onderhoud van de website?

Jazeker! Desgewenst houden wij uw website up to date met content, media en SEO. Dit geldt echter enkel voor websites die door ons zijn ontwikkeld. Wij kunnen u helpen met het schrijven van teksten, het maken van foto’s en film materiaal en het opzetten van acties en promo’s. Meer over website beheer- en onderhoud vindt u hier.

Kan ik mijn website zelf beheren?

Websites die door ons zijn gerealiseerd, kunt u zelf beheren. Als u dit liever niet zelf doet, kunnen wij het website beheer overnemen. Sommige bedrijven kiezen voor het zelf beheren, waarbij anderen dit liever juist niet zelf doen. De keus ligt bij uzelf.

Onze websites worden gebouwd met het CMS WordPress. Met WordPress kunt u zelf de website beheren, zonder kennis te hebben van moeilijke codes, stylesheets en andere technische zaken. U vult of veranderd de gewenste tekst in, werkt de pagina bij en dan is het al klaar. Een beetje vergelijkbaar dus met Word of kladblok. Je krijgt wat je ziet. Meer over website beheer- en onderhoud, klik hier.

Kan ik het aantal bezoekers inzien?

Ja dat kan. Al onze websites zijn voorzien van Google Analytics en WP Statistics, deze programma’s houden precies bij wie de website bezoekt en waar ze vandaan komen. Wanneer u zelf wenst om deze de aantallen in te zien, maken we graag een eigen account voor u aan.

We kunnen ook de niet door ons gemaakte websites voorzien van Google Analytics.

Ik heb al een website. Kunnen jullie deze restylen of uitbreiden?

Ja dat kan! Echter kijken we tijdens een vrijblijvend gesprek graag eerst of het verstandig is om de huidige website te restylen of dat het handiger is om een nieuwe website te maken. Soms kan het namelijk zijn dat een bepaalde techniek verouderd is.

Contact formulier

5 + 2 = ?

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET U!

Nieuwsbrief

We sturen enkel maar nieuwsbrieven naar geïnteresseerden vrienden klanten gelijkgestemde geesten

En delen niks met niemand: we houden het gewoon lekker zelf.